Brezplačni posvet za naše stranke na temo eRačuna

Brezplačni posvet za naše stranke na temo eRačuna

V sredo 22. oktobra smo za naše stranke organizirali brezplačni posvet na temo eRačuna. Na posvetu smo predstavili novosti, ki se tičejo pravnih in fizičnih oseb, ki opravljajo dejavnost in sodelujejo s proračunskimi uporabniki. Po 1. januarju 2015 bomo namreč proračunskim uporabnikom lahko pošiljali  račune samo v elektronski obliki.

Na izobraževanju smo pojasnili, zakaj in komu je treba izdati eRačun, kako in s kakšno tehnično podporo lahko izdaja in  kako se eRačun pravilno shranjuje. Predstavljene so bile prednosti uvedbe in zahtevane prilagoditve. Prisotni so bili seznanjeni tudi z rešitvami kako eRačun čim hitreje in lažje vpeljati v svoje poslovanje.

V vlogi predavateljev so  eRačun  predstavili Ksenija Prosen iz  računovodske družbe Nucleus Plus, Rok Bojanc in Anja Adlešič iz podjetja ZZI d.o.o in Tomaž Čebašek iz podjetja Vasco d.o.o.. Primož Marolt in Dijana Mazij iz podjetja  Triglif d.o.o. pa sta predstavila svojo izkušnjo z vpeljavo eRačunov v njihovem podjetju.

»S posvetom sem bila zelo zadovoljna.  Prejela sem  odgovore na vsa vprašanja, ki sem jih imela na temo eRačuna.« nam je zaupala gospa Katja Habjanič iz podjetja IMS INVEST d.o.o.  V računovodski družbi Nucleus Plus se zavedamo, da pri vsakem podjetju obstajajo specifike glede organizacije poslovanja. Zato našim strankam poleg posveta omogočamo tudi individualne sestanke, katerih namen je pregled  obstoječega stanja in predlog konkretnih rešitev za posamezno podjetje.

Predstavitev iz brezplačnega posveta  eRačunutrinek iz brezplačnega posveta za stranke računovodske družbe Nucleus Plus na temo eRačunautrinek iz brezplačnega poseveta za stranke računovodske družbe Nuclus Plus na temo eRačuna

Sorodne objave

Novice