ČAKA NAS ŠE ODDAJA KONČNIH POROČIL ZA POVRAČILO NADOMESTILA PLAČE

July 1, 2020 ČAKA NAS ŠE ODDAJA KONČNIH POROČIL ZA POVRAČILO NADOMESTILA PLAČE

Če ste uveljavljali povračilo nadomestila plače zaposlenih na začasnem čakanju na delo ali zaradi odsotnosti iz razloga višje sile, boste morali oddati na portalu Zavoda za zaposlovanje (Portal za delodajalce) še končno poročilo k vlogi. Poročilo je na portalu za delodajalce na voljo od 30. junija, oddati se mora do konca julija 2020.

Zavod za zaposlovanje sporoča, da je na njihovem portalu za delodajalce na voljo tudi aplikacija, ki omogoča preverjanje, koliko sredstev ste prejeli pri izplačilu povračil nadomestila plače po Zakonu o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije in omilitev njenih posledic (ZIUZEOP). Prosijo, da preverite pravilnost podatkov, ki ste jih navedli v vlogi, in jo primerjate z istimi podatki na oddanih obrazcih REK. Če ste se pri tem zmotili, prosijo, da podatke ustrezno popravite.

Kaj pravijo o nas

 • Gordana Rađenović
  Arhi 3K

  Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali.

 • Marko Peršin, Direktor
  CDI UNIVERZUM

  Smo dolgoletne stranke družbe Nucleus plus, kar priča o našem zadovoljstvu s storitvami. Poleg nedvomne strokovnosti cenimo tudi hitro odzivnost in individualen pristop.

 • Kristina Rauter, vodja notranjih služb
  FACKELMANN d.o.o.

  Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

 • mag. Marjana Majerič, pomočnica direktorja
  Tehnološki park Ljubljana

  Ekipa podjetja Nucleus plus ne beleži samo poslovne dogodke, ampak nam nudi strokovno podporo in nasvete za hitrejšo rast in za doseganje zastavljenih strateških ciljev.

 • Vasja Spindler, prokurist
  KONE d.o.o.

  Ker smo podjetje v tuji lasti, je za nas izredno pomembno, da naš računovodski servis dobro obvlada pripravo poročil za tuje lastnike: Nucleus plus to obvlada odlično in pri tem nikoli ne zamuja z roki, tako da se na njih lahko 100 % zanesemo.

Vpišite iskalni niz

© 2020 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>