DAN ODPRTIH VRAT FINANČNE UPRAVE RS

April 23, 2019 DAN ODPRTIH VRAT FINANČNE UPRAVE RS

Ste se kdaj  vprašali, kaj delajo na Finančni upravi RS?
Si želite ogledati davčni laboratorij in delo mobilnih enot?
Si dijak ali študent in te zanima delo na FURS-u?

Obiščite Finančno upravo RS v petek, 17. maja 2019 na Dnevu odprtih vrat.

Finančna uprava bo organizirala dan odprtih vrat po vseh uradih Finančne uprave po Sloveniji in na Generalnem finančnem uradu v Ljubljani. Le Finančni urad Postojna bo svoja vrata odprl v četrtek 16. maja 2019. Z dnevom odprtih vrat se želijo približati ljudem in okrepiti informiranje na aktualnih področjih. Obenem želijo predstaviti potek njihovega dela in nuditi informacije s področja davkov in carine.

Na večina finančnih uradih (Generalni finančni urad Ljubljana, Finančni urad Maribor, Finančni urad Murska Sobota,…) si boste lahko ogledali delo mobilnih enot: delo s službenimi psi, kontrola tahografov v tovornih vozilih, imeli bodo tudi prikaz vzorcev tobaka, mamil, ponaredkov in drugih nedovoljenih snovi. Na Generalnem finančnem uradu v Ljubljani si boste lahko ogledali tudi delo v laboratoriju.

Po vseh finančnih uradih bodo predstavili pasti spletnega nakupovanja ter prikazali ponarejene izdelke, ki so zelo pogosti pri spletnih nakupih. Predstavili bodo tudi delovanje eDavkov, mobilne aplikacije eDavki ter klicnega centra za fizične osebe.

Podrobnejša navodila in predstavitev aktivnostih po Finančnih uradih najdete na spletni strani Finančne uprave RS. Če imate kakršnokoli vprašanje z davčnega področja, pa nanj z veseljem odgovorimo tudi v podjetju Nucleus plus.

Povezava:

Kaj pravijo o nas

 • Gordana Rađenović
  Arhi 3K

  Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali.

 • Marko Peršin, Direktor
  CDI UNIVERZUM

  Smo dolgoletne stranke družbe Nucleus plus, kar priča o našem zadovoljstvu s storitvami. Poleg nedvomne strokovnosti cenimo tudi hitro odzivnost in individualen pristop.

 • Kristina Rauter, vodja notranjih služb
  FACKELMANN d.o.o.

  Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

 • mag. Marjana Majerič, pomočnica direktorja
  Tehnološki park Ljubljana

  Ekipa podjetja Nucleus plus ne beleži samo poslovne dogodke, ampak nam nudi strokovno podporo in nasvete za hitrejšo rast in za doseganje zastavljenih strateških ciljev.

 • Vasja Spindler, prokurist
  KONE d.o.o.

  Ker smo podjetje v tuji lasti, je za nas izredno pomembno, da naš računovodski servis dobro obvlada pripravo poročil za tuje lastnike: Nucleus plus to obvlada odlično in pri tem nikoli ne zamuja z roki, tako da se na njih lahko 100 % zanesemo.

Vpišite iskalni niz

© 2019 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>