DAN ODPRTIH VRAT FINANČNE UPRAVE RS

DAN ODPRTIH VRAT FINANČNE UPRAVE RS

Ste se kdaj  vprašali, kaj delajo na Finančni upravi RS?
Si želite ogledati davčni laboratorij in delo mobilnih enot?
Si dijak ali študent in te zanima delo na FURS-u?

Obiščite Finančno upravo RS v petek, 17. maja 2019 na Dnevu odprtih vrat.

Finančna uprava bo organizirala dan odprtih vrat po vseh uradih Finančne uprave po Sloveniji in na Generalnem finančnem uradu v Ljubljani. Le Finančni urad Postojna bo svoja vrata odprl v četrtek 16. maja 2019. Z dnevom odprtih vrat se želijo približati ljudem in okrepiti informiranje na aktualnih področjih. Obenem želijo predstaviti potek njihovega dela in nuditi informacije s področja davkov in carine.

Na večina finančnih uradih (Generalni finančni urad Ljubljana, Finančni urad Maribor, Finančni urad Murska Sobota,…) si boste lahko ogledali delo mobilnih enot: delo s službenimi psi, kontrola tahografov v tovornih vozilih, imeli bodo tudi prikaz vzorcev tobaka, mamil, ponaredkov in drugih nedovoljenih snovi. Na Generalnem finančnem uradu v Ljubljani si boste lahko ogledali tudi delo v laboratoriju.

Po vseh finančnih uradih bodo predstavili pasti spletnega nakupovanja ter prikazali ponarejene izdelke, ki so zelo pogosti pri spletnih nakupih. Predstavili bodo tudi delovanje eDavkov, mobilne aplikacije eDavki ter klicnega centra za fizične osebe.

Podrobnejša navodila in predstavitev aktivnostih po Finančnih uradih najdete na spletni strani Finančne uprave RS. Če imate kakršnokoli vprašanje z davčnega področja, pa nanj z veseljem odgovorimo tudi v podjetju Nucleus plus.

Povezava:

Sorodne objave

Novice