Ksenija Prosen je sodelovala na konferenci v organizaciji Akademije Finance in podjetja Halcom

Ksenija Prosen je sodelovala na konferenci  v organizaciji Akademije Finance in podjetja Halcom

Ksenija Prosen je sodelovala na konferenci v organizaciji Akademije Finance in podjetja Halcom

Ksenija Prosen, predavanje, e-racuni, akademija Finance, Halcom, Računovodska družba, Nucleus Plus, Nucleus, računovodstvoKonference, ki je potekala 18. junija na Brdu pri Kranju, se je udeležilo 430 slušateljev.  Potekala je na  temo e-računov.  Poleg Ksenije Prosen so  bili govorci na konferenci še predstavniki Finske zveze za finančne storitve, podjetij Halcom, Bankart, ZZI,  Adria Mobil, Si.mobil ter  UniCredit Banke Slovenija. Konference so se kot govorci udeležili še predstavniki  iz Ministrstva za javno upravo in Uprave RS za javna plačila.

Ksenija Prosen je v okviru svojega predavanja govorila o koristih, ki jih elektronsko poslovanje in  elektronska izmenjava računov prinašata v poslovanje računovodskih servisov. Govorila pa je tudi o pasteh  in potencialnih nevarnostih,  ki jih neustrezna raba e-računov prinaša s seboj, ter o načinih, kako te nevarnosti preprečiti. Ksenija Prosen je poleg Aleksandre Miklavčič iz Uprave RS za javna plačila, Matjaža Čadeža iz podjetja Halcom, Mire Šetina iz  podjetja Adria Mobil in Boštjana Zaveršek Škufca iz podjetja Si.mobil, v okviru konference sodelovala tudi na okrogli mizi. Na okrogli mizi je bilo govora o tem kako lahko podejtja iz e-računov naredijo dober posel.

Ksenija Prosen je prepričana, da uporaba e-računov pomeni za  podjetnike prednost. Z uporabo bodo privarčevali na času in denarju, povečala pa se bo tudi ažurnost podatkov o njihovem poslovanju.

Sorodne objave

Novice