KSENIJA PROSEN NA SEMINARJU PREDSTAVILA »KAKO IZBRATI RAČUNOVODSKI SERVIS«

KSENIJA PROSEN NA SEMINARJU PREDSTAVILA »KAKO IZBRATI RAČUNOVODSKI SERVIS«

V četrtek, 2. februarja 2017, je Ksenija Prosen, direktorica računovodske družbe Nucleus plus, d. o. o., in članica upravnega odbora Zbornice računovodskih servisov pri GZS, predavala na seminarju »Kako izbrati računovodski servis«. Za kvalitetno izvedbo računovodskih storitev ni izpostavila le strokovnost oziroma specifična računovodska znanja, ampak tudi spremljanje novosti, znanje uporabe novih tehnologij in znanje o novih trendih poslovanja podjetij.

Na seminarju je Ksenija Prosen pojasnila, da dober računovodja oziroma računovodska družba spremlja podjetje in s svojim znanjem prispeva k uresničevanju zastavljenih ciljev oziroma podpira načrtovan razvoj podjetja. Predstavila je tudi spremembe, ki jih pričakuje v računovodstvu, kako bodo le te vplivale na računovodske družbe oziroma njihovo sodelovanje s podjetji. V zadnjem delu seminarja je Toni Žužek, Pronet, Kranj, d.o.o., kot eno izmed novosti predstavil e-računovodstvo, prednosti e-računovodskega servisa oziroma kako ga najučinkoviteje uporabiti.

Ksenija Prosen je v zaključnem delu predstavila spremembe, ki so jih kot prilagoditev napovedanim spremembam že izvedli v Računovodski družbi Nucleus plus d.o.o.: »Vse poslovanje s strankami smo prenesli v elektronsko obliko, ustrezno zaščitili strežnike in zagotovili hranjenje podatkov. Skladno s tem smo prilagodili tudi način sodelovanje s strankami, ki temelji na zaupanju, strokovnosti, zanesljivosti ter spremljanju in varni podpori strank na njihovi poslovni poti. V sklopu celotne storitve ponujamo različne specializirane računovodske storitve, da lahko na osnovi natančnih in ažurnih podatkov pravočasno ter optimalno svetujemo podjetjem pri njihovih poslovnih odločitvah. Računovodska družba Nucleus plus je tako skupaj s strankami uspela uresničiti svojo vizijo, postala je odgovoren partner, s katerim podjetja pogumno in varno uresničujejo svoje vizije

13-2-2017

Write a Message

Your email address will not be published.

Sorodne objave

Novice