Svetovanje našim strankam

V računovodskem servisu Nucleus Plus, dajemo poudarek svetovanju našim strankam glede njihovih prihodnjih poslovnih odločitev

Svetovanje našim strankam

V računovodskem servisu Nucleus Plus, dajemo poudarek svetovanju za lažje prihodnje poslovne odločitve naših strank. Naši računovodje so redno v stiku s svojimi strankami in tako pridobivajo ključne informacije. Konec leta stranke povabimo na letni sestanek, kjer se pogovorimo o načrtih  za prihodnost, seveda z namenom, da jim lahko v naslednjem letu optimalno svetujemo. Svojim strankam smo za svetovanje pri rednem poslovanju vedno na voljo preko elektronske pošte ali preko  telefona. Pri večjih strateških odločitvah pa predlagamo osebni obisk, kjer predelamo vse novosti, razrešimo dileme in skupaj iščemo rešitve.

Povpraševanje

Imate vprašanje glede računovodskih storitev? Vprašajte nas in naši strokovnjaki vam bodo odgovorili.

Kaj pravijo o nas

 • Gordana Rađenović
  Arhi 3K

  Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali.

 • Marko Peršin, Direktor
  CDI UNIVERZUM

  Smo dolgoletne stranke družbe Nucleus plus, kar priča o našem zadovoljstvu s storitvami. Poleg nedvomne strokovnosti cenimo tudi hitro odzivnost in individualen pristop.

 • Kristina Rauter, vodja notranjih služb
  FACKELMANN d.o.o.

  Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

 • mag. Marjana Majerič, pomočnica direktorja
  Tehnološki park Ljubljana

  Ekipa podjetja Nucleus plus ne beleži samo poslovne dogodke, ampak nam nudi strokovno podporo in nasvete za hitrejšo rast in za doseganje zastavljenih strateških ciljev.

 • Vasja Spindler, prokurist
  KONE d.o.o.

  Ker smo podjetje v tuji lasti, je za nas izredno pomembno, da naš računovodski servis dobro obvlada pripravo poročil za tuje lastnike: Nucleus plus to obvlada odlično in pri tem nikoli ne zamuja z roki, tako da se na njih lahko 100 % zanesemo.

Vpišite iskalni niz

© 2019 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>