NOVI PROTIKORONA UKREPI ZA POMOČ PREBIVALSTVU IN GOSPODARSTVU

March 26, 2020 NOVI PROTIKORONA UKREPI ZA POMOČ PREBIVALSTVU IN GOSPODARSTVU

Vlada RS je v torek predstavila smernice in ukrepe za pomoč prebivalstvu in gospodarstvu za blažitev posledic korona epidemije, t.i. protikorona paket, v vrednosti okoli 2 milijardi evrov. Besedilo zakona še ni na razpolago, obravnava na Vladi je predvidena za petek 27.3.2020. Ukrepi, ko bodo sprejeti, naj bi veljali od uveljavitve zakona do 31.5.2020.

Smernice z naborom ukrepov za omilitev posledic epidemije najdete tukaj. Posamezne ukrepe bomo podrobneje predstavili v naših novicah, ko bo zakon sprejet.

Kaj pravijo o nas

 • Gordana Rađenović
  Arhi 3K

  Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali.

 • Marko Peršin, Direktor
  CDI UNIVERZUM

  Smo dolgoletne stranke družbe Nucleus plus, kar priča o našem zadovoljstvu s storitvami. Poleg nedvomne strokovnosti cenimo tudi hitro odzivnost in individualen pristop.

 • Kristina Rauter, vodja notranjih služb
  FACKELMANN d.o.o.

  Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

 • mag. Marjana Majerič, pomočnica direktorja
  Tehnološki park Ljubljana

  Ekipa podjetja Nucleus plus ne beleži samo poslovne dogodke, ampak nam nudi strokovno podporo in nasvete za hitrejšo rast in za doseganje zastavljenih strateških ciljev.

 • Vasja Spindler, prokurist
  KONE d.o.o.

  Ker smo podjetje v tuji lasti, je za nas izredno pomembno, da naš računovodski servis dobro obvlada pripravo poročil za tuje lastnike: Nucleus plus to obvlada odlično in pri tem nikoli ne zamuja z roki, tako da se na njih lahko 100 % zanesemo.

Vpišite iskalni niz

© 2020 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>