Naše reference

Zaradi naše strokovnosti, natančnosti, individualne obravnave strank in dostopnosti nam zaupa 200 strank, tako tujih kot domačih podjetij.

 

 • bobic Marko Bobič, LL.M., odvetnik

  Bobič Odvetniška pisarna

  Z računovodsko družbo Nucleus plus sodelujemo že vse od ustanovitve naše pisarne in smo z njihovimi storitvami zelo zadovoljni. Poleg ažurnega in natančnega opravljanja redni mesečnih storitev pri njih cenimo predvsem to, da nam vedno prijazno priskočijo na pomoč, oziroma nam pomagajo pri vseh vprašanjih z računovodskega področja.

  www.bobic.si

 • emrax Irena Koleša, Purchasing and Sales Officer

  Emrax

  Tri vrline, ki bi jih predvsem radi izpostavili pri Računovodski družbi Nucleus Plus, so zagotovo: prijaznost zaposlenih, ekstremna ažurnost in kakovostna storitev. Redno nas obveščajo o vseh novostih in uvedbah raznih sprememb. Hitro dosegljivi so tako preko telefona, kot tudi preko elektronske pošte in nam tako ponujajo celostno storitev. Pri tem stremijo k elektronskemu poslovanju, kar še posebej olajša naše delo.

  www.emrax.com

 • virs Tamara Srša, Poslovni administrator

  Virs

  V podjetju Virs d.o.o., se zavedamo, da postaja kombinacija znanja, izkušenj in spretnosti v današnjem poslovnem svetu vse pomembnejša in da so dobro organizirane poslovne knjige temelj uspešnega in mirnega poslovanja. V podjetju Nucleus plus d.o.o., smo našli kakovosten in zaupanja vreden računovodski servis, ki nam že vrsto let nudi celovito podporo. Dobro razumejo potrebe našega podjetja, prilagajajo se razmeram sodobnega časa ter sledijo poslovnim trendom in informacijski tehnologiji. Druži nas ista vizija, biti korak s časom in hkrati korak pred konkurenco. Z individualnim pristopom nam nudijo strokovne rešitve in podporo, ki je prilagojena našim specifičnim zahtevam in potrebam. Naše sodelovanje temelji na medsebojnem zaupanju, fleksibilnosti in varnosti. Skupaj gremo novim izzivom naproti.

  www.virs.si

 • insar Ksenija Zrim, Poslovna sekretarka

  Insar

  Z računovodsko družbo Nucleus plus d.o.o. uspešno sodelujemo že od ustanovitve našega podjetja.
  Strokovnost zaposlenih, izkušnje, hitra odzivnost, ter profesionalen odnos, so le nekatere lastnosti, zaradi katerih z njimi z veseljem poslujemo.
  So zaupanja vreden poslovni partner. Z njihovim delom smo zelo zadovoljni.

  www.insar.eu

 • navaarhitekti Monika Fink-Serša univ.dipl.inž.arh

  navaarhitekti

  Pred skoraj 20 letih mi je vaše računovodstvo priporočil lastnik podjetja Orion Intertrade v Ljubljani za nasvet sem prijatelju Bernardu Kučeju še vedno zelo hvaležna.
  Zahvaljujem se vam za strokovnost, zanesljivost in srčnost pri vašem delu in skrbi za naše podjetje. Želim vam še veliko uspešnih let in skupnega sodelovanja.

  www.navaarhitekti.com

 • gak-and-partners Tefik Ramizi

  GAK and Partners d.o.o.

  Based on our experience of cooperation between GAK and Partners with Nucleus plus d.o.o I am very satisfied and I have the best opinions as Nucleus d.o.o is always ready for a lot of support and very friendly staff.
  I congratulate you for the good work you do and I wish you a lot of success.

 • kolmanic-dokl Robert Dokl

  AVTOHIŠA KOLMANIČ & DOKL d.o.o.

  Poslovno okolje je zmeraj zahtevnejše in potrebujemo poleg »primarnega« strokovnega znanja za opravljanje osnovne dejavnosti podjetja, tudi znanja iz različnih področij, kot so področje davkov, financ, kontrolinga, računovodstva, zakonodaje, inšpekcijskih pregledov, različnih standardov kakovosti in drugo…. Posebej v manjših podjetjih je seveda nemogoče zaposliti vse strokovnjake s tovrstnim znanjem in ravno tukaj vidim največjo dodano vrednost sodelovanja z računovodsko družbo NUCLEUS PLUS. Pokrivajo vsa ta področja, so strokovni, zanesljivi in njihove informacije oziroma navodila točna. Njihov odnos je veliko več, kot samo korekten in profesionalen, je zelo prijeten, je »ljudski« in čeprav so njihovo delovno področje pretežno številke, ti dajejo občutek, da za njih nisi le številka…
  Brez kančka slabe vesti jih toplo priporočam vsakemu podjetju, ki potrebuje odličen računovodski servis….

  www.kolmanic-dokl.si

 • gjm Gal Mally

  GJM d.o.o.

  Odzivni, zanesljivi in prilagodljivi. Odlična izbira za mlada podjetja!

  GJM d.o.o. / Gal Mally

 • hurwits-shops Dennis Hurwits

  Hurwits shops d.o.o.

  Sodelujemo že več kot 20 let.
  Kljub obojestranskim spremembam znotraj podjetij, se je posel vsako leto opravil strokovno, korektno in v obljubljenih rokih.
  Hvala Vam za odlično delo.

 • optika-meet-mala Miha Trope, Optika MEET

  MIT STORITVE d.o.o.

  Podjetnik sem že več kot 20 let in v tem času sem doživel vzpone in padce. Naša dejavnost je raznolika, opravljamo zdravstvene ambulantne storitve s koncesijo, imamo trgovino z maloprodajo in veleprodajo ter posredujemo tudi za proizvodnjo. Do nedavnega računovodstvu in financam nisem posvečal veliko pozornosti, predstavljalo mi je celo breme. Danes vem, da sem se ga izogibal, saj na tem področju nisem bil dovolj suveren, ker ga nisem pozna. Od januarja 2021 računovodstvo za naše podjetje vodijo strokovnjaki Nucleus plus in z njihovo pomočjo sem že v tem kratkem času spoznal prednosti strokovnega računovodskega vodenja podjetja. Številke, bilance, razumevanje izkazov poslovanja mi je danes veliko bolj jasno, bolje poznam šibke točke podjetja, bolje se znam pripraviti na nove posle in rezultati so tako veliko boljši. V podjetju Nucleus plus nam zraven računovodstva nudijo tudi strokovno finančno svetovanje in po potrebi tudi financiranje novih projektov in strokovno podporo pri realizaciji. Z njimi sem pridobil močnega poslovnega partnerja za računovodsko in finančno področje, kar je izrednega pomena za razvoj mojega podjetja, počutim se veliko bolj varno in stabilno ter v prihodnost gledam z optimizmom. Sedaj lahko čas in energijo bolj kreativno in učinkovito usmerim v podjetje, ponoči pa mirno spim. Nucleus plus tim je z menoj.

  www.meet.si

Kaj pravijo o nas

 • Marko Bobič, LL.M., odvetnik
  Bobič Odvetniška pisarna

  Z računovodsko družbo Nucleus plus sodelujemo že vse od ustanovitve naše pisarne in smo z njihovimi storitvami zelo zadovoljni. Poleg ažurnega in natančnega opravljanja redni mesečnih storitev pri njih cenimo predvsem to, da nam vedno prijazno priskočijo na pomoč, oziroma nam pomagajo pri vseh vprašanjih z računovodskega področja. www.bobic.si

 • Irena Koleša, Purchasing and Sales Officer
  Emrax

  Tri vrline, ki bi jih predvsem radi izpostavili pri Računovodski družbi Nucleus Plus, so zagotovo: prijaznost zaposlenih, ekstremna ažurnost in kakovostna storitev. Redno nas obveščajo o vseh novostih in uvedbah raznih sprememb. Hitro dosegljivi so tako preko telefona, kot tudi preko elektronske pošte in nam tako ponujajo celostno storitev. Pri tem stremijo k elektronskemu poslovanju, […]

 • Tamara Srša, Poslovni administrator
  Virs

  V podjetju Virs d.o.o., se zavedamo, da postaja kombinacija znanja, izkušenj in spretnosti v današnjem poslovnem svetu vse pomembnejša in da so dobro organizirane poslovne knjige temelj uspešnega in mirnega poslovanja. V podjetju Nucleus plus d.o.o., smo našli kakovosten in zaupanja vreden računovodski servis, ki nam že vrsto let nudi celovito podporo. Dobro razumejo potrebe […]

 • Ksenija Zrim, Poslovna sekretarka
  Insar

  Z računovodsko družbo Nucleus plus d.o.o. uspešno sodelujemo že od ustanovitve našega podjetja. Strokovnost zaposlenih, izkušnje, hitra odzivnost, ter profesionalen odnos, so le nekatere lastnosti, zaradi katerih z njimi z veseljem poslujemo. So zaupanja vreden poslovni partner. Z njihovim delom smo zelo zadovoljni. www.insar.eu

 • Monika Fink-Serša univ.dipl.inž.arh
  navaarhitekti

  Pred skoraj 20 letih mi je vaše računovodstvo priporočil lastnik podjetja Orion Intertrade v Ljubljani za nasvet sem prijatelju Bernardu Kučeju še vedno zelo hvaležna. Zahvaljujem se vam za strokovnost, zanesljivost in srčnost pri vašem delu in skrbi za naše podjetje. Želim vam še veliko uspešnih let in skupnega sodelovanja. www.navaarhitekti.com

 • Tefik Ramizi
  GAK and Partners d.o.o.

  Based on our experience of cooperation between GAK and Partners with Nucleus plus d.o.o I am very satisfied and I have the best opinions as Nucleus d.o.o is always ready for a lot of support and very friendly staff. I congratulate you for the good work you do and I wish you a lot of […]

 • Poslovno okolje je zmeraj zahtevnejše in potrebujemo poleg »primarnega« strokovnega znanja za opravljanje osnovne dejavnosti podjetja, tudi znanja iz različnih področij, kot so področje davkov, financ, kontrolinga, računovodstva, zakonodaje, inšpekcijskih pregledov, različnih standardov kakovosti in drugo….

 • Gal Mally
  GJM d.o.o.

  Odzivni, zanesljivi in prilagodljivi. Odlična izbira za mlada podjetja!

 • Dennis Hurwits
  Hurwits shops d.o.o.

  Sodelujemo že več kot 20 let. Kljub obojestranskim spremembam znotraj podjetij, se je posel vsako leto opravil strokovno, korektno in v obljubljenih rokih.

 • Miha Trope, Optika MEET
  MIT STORITVE d.o.o.

  Podjetnik sem že več kot 20 let in v tem času sem doživel vzpone in padce. Naša dejavnost je raznolika, opravljamo zdravstvene ambulantne storitve s koncesijo, imamo trgovino z maloprodajo in veleprodajo ter posredujemo tudi za proizvodnjo.

Vpišite iskalni niz

© 2021 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>