Naše vodstvo

Ksenija Prosen
Direktor družbe Nucleus Plus

Diplomirana ekonomistka, ki je svojih 15 let izkušenj zaokrožila z delom v knjigovodstvu in računovodstvu, kjer je dodobra spoznala operativno delo.

Ima naziv strokovni vodja računovodskega servisa, ki ga podeljuje Zbornica računovodskih servisov in je zadnjih 5 let direktorica računovodske družbe Nucleus Plus.

Družbo pozna od samega začetka, ko je bilo le pet zaposlenih. Rasla je skupaj z njo in si – kot računovodkinja po srcu – vestno nabirala izkušnje. Vodila je računovodstvo za najrazličnejše oblike podjetij – za majhne in velike, domače in tuje, podružnice, javne zavode in društva.

Uspešnost podjetja argumentira s svojim odnosom do dela. Stavi na razumavanje strank, na profesionalen in korekten odnos.Osebno sledi viziji podjetja. Tako stranke kot zaposleni se dobro počutijo v njeni družbi in ostajajo lojalni podjetju. S svojo natančnostjo in doslednostjo in hkrati spoštljivim in sproščenim odnosom je vzor svojim zaposlenim.


Kaj pravijo o nas

 • Gordana Rađenović
  Arhi 3K

  Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali.

 • Marko Peršin, Direktor
  CDI UNIVERZUM

  Smo dolgoletne stranke družbe Nucleus plus, kar priča o našem zadovoljstvu s storitvami. Poleg nedvomne strokovnosti cenimo tudi hitro odzivnost in individualen pristop.

 • Kristina Rauter, vodja notranjih služb
  FACKELMANN d.o.o.

  Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

 • mag. Marjana Majerič, pomočnica direktorja
  Tehnološki park Ljubljana

  Ekipa podjetja Nucleus plus ne beleži samo poslovne dogodke, ampak nam nudi strokovno podporo in nasvete za hitrejšo rast in za doseganje zastavljenih strateških ciljev.

 • Vasja Spindler, prokurist
  KONE d.o.o.

  Ker smo podjetje v tuji lasti, je za nas izredno pomembno, da naš računovodski servis dobro obvlada pripravo poročil za tuje lastnike: Nucleus plus to obvlada odlično in pri tem nikoli ne zamuja z roki, tako da se na njih lahko 100 % zanesemo.

Vpišite iskalni niz

© 2019 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>