O nas

V računovodskem servisu Nucleus Plus smo si 21 letno tradicijo poslovanja prislužili s svojo strokovnostjo, natančnostjo, individualno obravnavo strank in dostopnostjo.

Računovodski servis Nucleus Plus

Računovodska družba Nucleus Plus:  po karakterju smo ambiciozni, po miselnosti bojeviti, po poklicu zmagovalci!

Okoli sebe širimo optimizem, zaupanje in občutek varnosti. Svojo enaindvajsetletno  tradicijo poslovanja smo si prislužili s svojo strokovnostjo, natančnostjo, individualno obravnavo strank in dostopnostjo.

Vsa ta leta smo z vami  na treh različnih lokacijah v Sloveniji: v Ljubljani,  Mariboru in Murski soboti.

Ker se zavedamo, da je kakovost naše storitve odvisna od strokovnosti zaposlenih, skrbimo za redno interno in eksterno izobraževanje, kar nam pomaga slediti zakonodajnim spremembam. Svoje stranke vsak mesec obveščamo o novostih, ki so skrbno zbrane v naši publikaciji Informacije.

Za nas velja popolna predanost delu, gremo čez doslej znane meje in vdiramo na področja neznanega. Vsako leto želimo biti boljši, odrekamo se povprečju, samozadovoljstvu, raziskujemo meje svojega potenciala, verjamemo vase in stremimo k zmagam. Predvsem pa sledimo sanjam po poti naših vrednot.

Kot izkušena, uigrana in vešča ekipa vas vabimo, da z nami pogumno nadaljujete poslovno pot uresničevanja in preseganja svojih ciljev. Skupaj z vami in za vas bomo našli nove in nove poslovne priložnosti.

RASTIMO SKUPAJ!

Kaj pravijo o nas

 • Gordana Rađenović
  Arhi 3K

  Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali.

 • Marko Peršin, Direktor
  CDI UNIVERZUM

  Smo dolgoletne stranke družbe Nucleus plus, kar priča o našem zadovoljstvu s storitvami. Poleg nedvomne strokovnosti cenimo tudi hitro odzivnost in individualen pristop.

 • Kristina Rauter, vodja notranjih služb
  FACKELMANN d.o.o.

  Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

 • mag. Marjana Majerič, pomočnica direktorja
  Tehnološki park Ljubljana

  Ekipa podjetja Nucleus plus ne beleži samo poslovne dogodke, ampak nam nudi strokovno podporo in nasvete za hitrejšo rast in za doseganje zastavljenih strateških ciljev.

 • Vasja Spindler, prokurist
  KONE d.o.o.

  Ker smo podjetje v tuji lasti, je za nas izredno pomembno, da naš računovodski servis dobro obvlada pripravo poročil za tuje lastnike: Nucleus plus to obvlada odlično in pri tem nikoli ne zamuja z roki, tako da se na njih lahko 100 % zanesemo.

Vpišite iskalni niz

© 2019 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>