PODATKI O ŠTEVILU DELOVNIH IN DELA PROSTIH DNI V LETU 2017

PODATKI O ŠTEVILU DELOVNIH IN DELA PROSTIH DNI V LETU 2017

V decembru 2016 je bil sprejet Zakon o spremembi Zakona o praznikih in dela prostih dni v Republiki Sloveniji, ki je kot praznik in kot dela prost dan, dodal 2. januar. V letu 2017 tako samo 1. januar, novo leto, in 25. junij, dan državnosti, nastopita na nedeljo. Vsi ostali dela prosti dnevi pa so razporejeni med delovne dni v tednu. Seveda pa se prosti dnevi kljub praznikom, ali odredbam države, razlikujejo glede na panoge, podjetja in tudi glede na delovne položaje.

Spodaj vam posredujemo tabelo delovnih dni in dela prostih dni za leto 2017. Število delovnih dni, dela prostih dni in delovna obveznost v urah po posameznih mesecih so podatki, ki jih potrebujete za organizacijo dela, za obračun plač, potnih nalogov, dnevnic in drugih obračunov. Podatke v tabeli potrebujete tisti, ki organizirate delo zaposlenih, tisti, ki za računovodstvo pripravljate podatke o opravljenih urah za zaposlene ter tudi tisti, ki izpolnjujete potne naloge ali obračunavate plače.

Obračun plač in drugih osebnih prejemkov je ena izmed računovodskih storitev, ki vam jo v Računovodski družbi Nucleus plus ponujamo v celotni storitvi ali pa kot specifično računovodsko storitev. Storitev poleg samega obračuna plač in priprave plačilnih nalogov, ki jih enostavno uvozite v e banko, vsebuje tudi izdelavo vseh z zakonom predpisanih poročil. Poročila skladno z roki, in na podlagi vaših pooblastil, tudi oddamo.

Na pobudo nekaterih strank, ki so zadovoljne z našim sodelovanjem, zaupajo v našo strokovnost, natančnost in ažurnost, smo začeli širiti ponudbo naših storitev in zanje vodimo tudi kadrovsko evidenco. Tako se lahko stranke popolnoma posvetijo podjetju, rasti in razvoju, kadrovsko računovodske storitve pa zanje opravimo v Računovodski družbi Nucleus plus. S tem kot odgovoren partner omogočamo strankam, da se pogumno in varno podajo na pot uresničevanja svoje vizije.

podatki-o-stevilu-delovnih-in-dela-prostih-dni-v-letu-2017

 

Write a Message

Your email address will not be published.

Sorodne objave

Novice