PRAZNIKI V LETU 2020: PROSTI BOMO PET DNI MANJ KOT V LETU 2019

January 3, 2020 PRAZNIKI V LETU 2020: PROSTI BOMO PET DNI MANJ KOT V LETU 2019

Leto 2020 prinaša bistveno manj dela prostih dni, ki bodo med delovnim tednom. Za razliko od leta 2019 bo v letošnjem letu kar nekaj praznikov ravno na soboto ali nedeljo, tako bomo prosti pet dni manj kot preteklo leto. Če je bilo v letu 2019 kar 12 dni prostih na račun praznikov, bomo v letošnjem letu na ta račun doma le 7 dni. Da boste lahko pravočasno načrtovali, kako boste preživeli dela proste dni, preverite, kateri dnevi bodo dela prosti.

Število delovnih dni, dela prostih dni in delovna obveznost v urah po posameznih mesecih pa so tudi podatki, ki jih potrebujete v podjetju za organizacijo dela, za obračun plač, potnih nalogov, dnevnic in drugih obračunov. Podatke v tabeli potrebujete tisti, ki organizirate delo zaposlenih, tisti, ki za računovodstvo pripravljate podatke o opravljenih urah za zaposlene ter tudi tisti, ki izpolnjujete potne naloge ali obračunavate plače.

7-1-2020

 

 

Kaj pravijo o nas

 • Gordana Rađenović
  Arhi 3K

  Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali.

 • Marko Peršin, Direktor
  CDI UNIVERZUM

  Smo dolgoletne stranke družbe Nucleus plus, kar priča o našem zadovoljstvu s storitvami. Poleg nedvomne strokovnosti cenimo tudi hitro odzivnost in individualen pristop.

 • Kristina Rauter, vodja notranjih služb
  FACKELMANN d.o.o.

  Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

 • mag. Marjana Majerič, pomočnica direktorja
  Tehnološki park Ljubljana

  Ekipa podjetja Nucleus plus ne beleži samo poslovne dogodke, ampak nam nudi strokovno podporo in nasvete za hitrejšo rast in za doseganje zastavljenih strateških ciljev.

 • Vasja Spindler, prokurist
  KONE d.o.o.

  Ker smo podjetje v tuji lasti, je za nas izredno pomembno, da naš računovodski servis dobro obvlada pripravo poročil za tuje lastnike: Nucleus plus to obvlada odlično in pri tem nikoli ne zamuja z roki, tako da se na njih lahko 100 % zanesemo.

Vpišite iskalni niz

© 2020 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>