Reference

Reference več kot 200 strank, ki nam zaupajo svoje računovodstvo.

Zadovoljna-stranka

Smo zanesljiv partner, ki ustvarja stabilnost in varnost za stranke in zaposlene.

30

Let

250

Strank

4000000

Poknjiženih računov

Stranke o nas

SME svetovanje

Kot samostojni podjetnik s svetovalno dejavnostjo sem z Nucleus Plusom kakšnih 5 let. Zame so pri računovodskem servisu pomembne tri stvari: zanesljivost, velikost in odnos. Nucleus Plus ima vse to pa še malo več. Dobro razdelan sistem obravnave strank, notranja organizacija dela in tehnologija jim pomagajo, da se držijo rokov in ob tem delajo brez napak. Ker je ekipa relativno velika v primerjavi z večino manjših servisov, vedno vem, da če moje referentke ni, bo nekdo drug strokovno in natančno uredil moje zadeve. Velikost sama po sebi še ni zagotovilo kakovosti, a Nucleus Plus deluje razvojno in izobraževalno, skrbi tako za svoje zaposlene kot tudi za stranke in ravno to jim da širino in jih naredi velike – ne le število zaposlenih.In na koncu, ker pa mi še največ pomeni odnos, sem zelo vesel, da ne delam z roboti, temveč z ljudmi – z Majdo, z Anjo in ostalimi srčnimi zaposleni, ki se znajo pogovoriti z mano, me nasmejati, ponuditi kavo in na splošno s svojimi strankami razvijati kakovostne odnose, ki so temelj dolgoročnosti in kakovosti.SME svetovanje, Damir Novak, s.p.

Damir Novak, s.p.

Hotel City Maribor

Glede na naše slabe izkušnje z različnimi računovodskimi servisi v preteklosti ocenjujemo, da je bila naša odločitev za računovodsko družbo Nucleus plus več kot dobra. Lahko rečemo, da smo dobili kakovosten in zanesljiv servis. S pomočjo njihovega servisa in e-sistema poslovanja je stanje našega poslovanja na razpolago tako rekoč v vsakem trenutku. Naše sodelovanje lahko ocenimo kot zelo uspešno, ki ga zagotavljajo s strokovnostjo, takojšnjo odzivnostjo in srčnostjo zaposlenih. So zaupanja vreden računovodski servis.

Matej Košič, direktor

FACKELMANN D.O.O.

Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

KRISTINA RAUTER, VODJA NOTRANJIH SLUŽB

ARHI 3K

Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali. V vsem mojem strahu mi je Ksenija svetovala kako se odpre podjetje, katere dokumente je potrebno pripraviti in kako urediti prijavo za pravilno vodenje računovodstva in moj strah je odveč. Z njeno pomočjo že mesece dobro urejam svoje računovodske zadeve in veste kaj, moj fokus ostaja na poslovnih odločitvah, ki so pomembne, da moj posel raste, Ksenija Prosen in Nucleus Plus pa mi pomagajo pri opravilih, katere oni znajo najbolje – vodenju računovodstva.

GORDANA RAĐENOVIĆ

MIT STORITVE D.O.O.

Podjetnik sem že več kot 20 let in v tem času sem doživel vzpone in padce. Naša dejavnost je raznolika, opravljamo zdravstvene ambulantne storitve s koncesijo, imamo trgovino z maloprodajo in veleprodajo ter posredujemo tudi za proizvodnjo. Do nedavnega računovodstvu in financam nisem posvečal veliko pozornosti, predstavljalo mi je celo breme. Danes vem, da sem se ga izogibal, saj na tem področju nisem bil dovolj suveren, ker ga nisem pozna. Od januarja 2021 računovodstvo za naše podjetje vodijo strokovnjaki Nucleus plus in z njihovo pomočjo sem že v tem kratkem času spoznal prednosti strokovnega računovodskega vodenja podjetja. Številke, bilance, razumevanje izkazov poslovanja mi je danes veliko bolj jasno, bolje poznam šibke točke podjetja, bolje se znam pripraviti na nove posle in rezultati so tako veliko boljši. V podjetju Nucleus plus nam zraven računovodstva nudijo tudi strokovno finančno svetovanje in po potrebi tudi financiranje novih projektov in strokovno podporo pri realizaciji. Z njimi sem pridobil močnega poslovnega partnerja za računovodsko in finančno področje, kar je izrednega pomena za razvoj mojega podjetja, počutim se veliko bolj varno in stabilno ter v prihodnost gledam z optimizmom. Sedaj lahko čas in energijo bolj kreativno in učinkovito usmerim v podjetje, ponoči pa mirno spim. Nucleus Plus tim je z menoj.

MIHA TROPE, OPTIKA MEET

HURWITS SHOPS D.O.O.

Sodelujemo že več kot 20 let. Kljub obojestranskim spremembam znotraj podjetij, se je posel vsako leto opravil strokovno, korektno in v obljubljenih rokih. Hvala Vam za odlično delo.

DENNIS HURWITS

GJM D.O.O.

Odzivni, zanesljivi in prilagodljivi. Odlična izbira za mlada podjetja!

GAL MALLY

AVTOHIŠA KOLMANIČ & DOKL D.O.O.

Poslovno okolje je zmeraj zahtevnejše in potrebujemo poleg »primarnega« strokovnega znanja za opravljanje osnovne dejavnosti podjetja, tudi znanja iz različnih področij, kot so področje davkov, financ, kontrolinga, računovodstva, zakonodaje, inšpekcijskih pregledov, različnih standardov kakovosti in drugo. Posebej v manjših podjetjih je seveda nemogoče zaposliti vse strokovnjake s tovrstnim znanjem in ravno tukaj vidim največjo dodano vrednost sodelovanja z računovodsko družbo NUCLEUS PLUS. Pokrivajo vsa ta področja, so strokovni, zanesljivi in njihove informacije oziroma navodila točna. Njihov odnos je veliko več, kot samo korekten in profesionalen, je zelo prijeten, je »ljudski« in čeprav so njihovo delovno področje pretežno številke, ti dajejo občutek, da za njih nisi le številka.

ROBERT DOKL

NAVAARHITEKTI

Pred skoraj 20 letih mi je vaše računovodstvo priporočil lastnik podjetja Orion Intertrade v Ljubljani za nasvet sem prijatelju Bernardu Kučeju še vedno zelo hvaležna. Zahvaljujem se vam za strokovnost, zanesljivost in srčnost pri vašem delu in skrbi za naše podjetje. Želim vam še veliko uspešnih let in skupnega sodelovanja.

MONIKA FINK-SERŠA UNIV.DIPL.INŽ.ARH

INSAR

Z računovodsko družbo Nucleus plus d.o.o. uspešno sodelujemo že od ustanovitve našega podjetja. Strokovnost zaposlenih, izkušnje, hitra odzivnost, ter profesionalen odnos, so le nekatere lastnosti, zaradi katerih z njimi z veseljem poslujemo. So zaupanja vreden poslovni partner. Z njihovim delom smo zelo zadovoljni.

KSENIJA ZRIM, POSLOVNA SEKRETARKA

VIRS

V podjetju Virs d.o.o., se zavedamo, da postaja kombinacija znanja, izkušenj in spretnosti v današnjem poslovnem svetu vse pomembnejša in da so dobro organizirane poslovne knjige temelj uspešnega in mirnega poslovanja. V podjetju Nucleus plus d.o.o., smo našli kakovosten in zaupanja vreden računovodski servis, ki nam že vrsto let nudi celovito podporo. Dobro razumejo potrebe našega podjetja, prilagajajo se razmeram sodobnega časa ter sledijo poslovnim trendom in informacijski tehnologiji. Druži nas ista vizija, biti korak s časom in hkrati korak pred konkurenco. Z individualnim pristopom nam nudijo strokovne rešitve in podporo, ki je prilagojena našim specifičnim zahtevam in potrebam. Naše sodelovanje temelji na medsebojnem zaupanju, fleksibilnosti in varnosti. Skupaj gremo novim izzivom naproti.

TAMARA SRŠA, POSLOVNI ADMINISTRATOR

BOBIČ ODVETNIŠKA PISARNA

Z računovodsko družbo Nucleus plus sodelujemo že vse od ustanovitve naše pisarne in smo z njihovimi storitvami zelo zadovoljni. Poleg ažurnega in natančnega opravljanja redni mesečnih storitev pri njih cenimo predvsem to, da nam vedno prijazno priskočijo na pomoč, oziroma nam pomagajo pri vseh vprašanjih z računovodskega področja.

MARKO BOBIČ, LL.M., ODVETNIK

Emrax d.o.o

Tri vrline, ki bi jih predvsem radi izpostavili pri Računovodski družbi Nucleus Plus, so zagotovo: prijaznost zaposlenih, ekstremna ažurnost in kakovostna storitev. Redno nas obveščajo o vseh novostih in uvedbah raznih sprememb. Hitro dosegljivi so tako preko telefona, kot tudi preko elektronske pošte in nam tako ponujajo celostno storitev. Pri tem stremijo k elektronskemu poslovanju.

Irena Koleša, Purchasing and Sales Officer Emrax

Menjava računovodskega servisa še nikoli ni bila tako enostavna!

Naši strokovnjaki so vam na voljo preko elektronske pošte ali telefona.