ŠEST ČLANOV NAŠE EKIPE JE VPISANIH V REGISTER RAČUNOVODSKE POKLICNE SKUPINE

October 9, 2017 ŠEST ČLANOV NAŠE EKIPE JE VPISANIH V REGISTER RAČUNOVODSKE POKLICNE SKUPINE

Vzpostavljen je Register računovodske poklicne skupine. Register se je vzpostavil, da se uveljavijo pregledna merila in pogoji za opravljanje računovodskega poklica v Sloveniji. Na ta način se želi javnosti zagotoviti pregledne informacije glede strokovne usposobljenosti njihovih računovodij. Uporabniki računovodskih informacij namreč le s težavo prepoznajo kakovosten računovodski servis in kakovostne računovodje, nestrokovnost računovodij pa se lahko kaže tudi v poslovni škodi. Register računovodske poklicne skupine je torej jamstvo, da je računovodja ali knjigovodja dobro usposobljen za svoje delo.

Register računovodske poklicne skupine deluje v elektronski obliki. Podatki v registru so javni in brezplačno dostopni na spletni strani http://www.oprps.org/register. V Register računovodske poklicne skupine se lahko vpišejo posamezniki, ki izpolnjujejo pogoje, predpisane s  Pravilnikom o pridobitvi in ohranjanju strokovnih nazivov v računovodski poklicni skupini. V registru so navedeni posamezniki, ki imajo veljavne strokovne nazive v računovodski poklicni skupini. Ti pa so: knjigovodja, certificirani knjigovodja, računovodja, certificirani računovodja, certificirani računovodja specialist.

Kot certificirani računovodja specialist – strokovni vodja računovodskega servisa je v register vpisanih kar 6 članic naše ekipe: naša direktorica Ksenija Prosen, Daliborka Senič, Petra Maradin, Petra Težak, Sonja Stefančič in Katarina Hafner. S  tem smo ponovno dokazali, da je znanje vrednota katero živimo v računovodski družbi Nucleus Plus, saj se zavedamo, da lahko samo z znanjem kakovostno svetujemo našim strankam.

zajeta-slika

Kaj pravijo o nas

 • Gordana Rađenović
  Arhi 3K

  Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali.

 • Marko Peršin, Direktor
  CDI UNIVERZUM

  Smo dolgoletne stranke družbe Nucleus plus, kar priča o našem zadovoljstvu s storitvami. Poleg nedvomne strokovnosti cenimo tudi hitro odzivnost in individualen pristop.

 • Kristina Rauter, vodja notranjih služb
  FACKELMANN d.o.o.

  Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

 • mag. Marjana Majerič, pomočnica direktorja
  Tehnološki park Ljubljana

  Ekipa podjetja Nucleus plus ne beleži samo poslovne dogodke, ampak nam nudi strokovno podporo in nasvete za hitrejšo rast in za doseganje zastavljenih strateških ciljev.

 • Vasja Spindler, prokurist
  KONE d.o.o.

  Ker smo podjetje v tuji lasti, je za nas izredno pomembno, da naš računovodski servis dobro obvlada pripravo poročil za tuje lastnike: Nucleus plus to obvlada odlično in pri tem nikoli ne zamuja z roki, tako da se na njih lahko 100 % zanesemo.

Vpišite iskalni niz

© 2018 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>