STROKOVNOST JE NAŠA NAJVEČJA VREDNOTA

STROKOVNOST JE NAŠA NAJVEČJA VREDNOTA

Strokovnost je naša največja vrednota. Kakršnokoli znanje, izobrazba, tečaj, veščina ali spretnost je dodatna vrednost za posameznika, za naše podjetje ter seveda tudi za naše stranke.

Vsako leto se zaposleni v NUCLEUS PLUS d.o.o. srečamo, da se pripravimo na novo bilančno sezono in se seznanimo z novostmi, ki nas čakajo v naslednjem letu. Letos smo imeli izobraževanje v petek, 27. novembra, kar ste sigurno opazili, saj nas ni bilo v pisarni.

Interna izobraževanja so za nas zelo pomembna, saj predstavljajo glavni kanal za prenos znanj med zaposlenimi. S sodelavci si delimo znanje, pozitivne in negativne izkušnje, se drug od drugega učimo in širimo lastna obzorja. Na izobraževanjih pa se vedno razvije tudi zelo dobra diskusija, izmenjajo se dobre prakse posameznikov, poleg tega pa svoje dodajo tudi strokovni sodelavci, ki s svojim znanjem odgovorijo na marsikatero vprašanje.

Letos je bilo naše srečanje še malo bolj svečano. Decembra namreč mineva 10 let odkar se je Nucleus consulting d.o.o. pripojil k podjetju Finea nucleus d.o.o.

            DSC04506_1                                          IMG_5115_1

Sorodne objave

Novice