V NUCLEUS PLUS SMO USPEŠNO ZAKLJUČILI POSLOVNO LETO 2018

V NUCLEUS PLUS SMO USPEŠNO ZAKLJUČILI POSLOVNO LETO 2018

Danes, 1. aprila 2019, smo v Računovodski družbi Nucleus plus zaključili z oddajo letnih poročil in davčnih obračunov za poslovno leto 2018. S pomočjo strank, ki zaupajo v našo strokovnost, ter izkušeno, uigrano in veščo ekipo smo za naše stranke oddali 195 letnih poročil in davčnih obračunov za poslovno leto 2018, od tega jih je bil:

 – 171 za gospodarske družbe, društva in zavode;

11 za samostojne podjetnike, ki ugotavljajo odhodke na podlagi dejanskih podatkov in

13 za samostojne podjetnike, ki ugotavljajo odhodke na podlagi normiranih odhodkov.

Pri zaključevanju poslovnega leta smo s pomočjo vzajemnega zaupanja in individualne obravnave skupaj s strankami ugotavljali, da so dosegle in celo presegle zastavljene poslovne cilje. Vsem strankam tako lahko čestitamo za njihove poslovne uspehe in vam obljubljamo, da vam bomo tudi v poslovnem letu 2019 nudili vso potrebno podporo za pogumno realizacijo obstoječih ali za iskanje novih poslovnih priložnosti.

Vsem strankam se tudi zahvaljujemo za sodelovanje in medsebojno zaupanje. Podjetjem in samostojnim podjetnikom posameznikom, ki iščete računovodski servis, na katerega se boste lahko vedno zanesli pa sporočamo: »Spoznajte naše računovodske storitve – rasli bomo skupaj!«

Sorodne objave

Novice