V NUCLEUS PLUS SMO USPEŠNO ZAKLJUČILI POSLOVNO LETO 2018

April 1, 2019 V NUCLEUS PLUS SMO USPEŠNO ZAKLJUČILI POSLOVNO LETO 2018

Danes, 1. aprila 2019, smo v Računovodski družbi Nucleus plus zaključili z oddajo letnih poročil in davčnih obračunov za poslovno leto 2018. S pomočjo strank, ki zaupajo v našo strokovnost, ter izkušeno, uigrano in veščo ekipo smo za naše stranke oddali 195 letnih poročil in davčnih obračunov za poslovno leto 2018, od tega jih je bil:

 – 171 za gospodarske družbe, društva in zavode;

11 za samostojne podjetnike, ki ugotavljajo odhodke na podlagi dejanskih podatkov in

13 za samostojne podjetnike, ki ugotavljajo odhodke na podlagi normiranih odhodkov.

Pri zaključevanju poslovnega leta smo s pomočjo vzajemnega zaupanja in individualne obravnave skupaj s strankami ugotavljali, da so dosegle in celo presegle zastavljene poslovne cilje. Vsem strankam tako lahko čestitamo za njihove poslovne uspehe in vam obljubljamo, da vam bomo tudi v poslovnem letu 2019 nudili vso potrebno podporo za pogumno realizacijo obstoječih ali za iskanje novih poslovnih priložnosti.

Vsem strankam se tudi zahvaljujemo za sodelovanje in medsebojno zaupanje. Podjetjem in samostojnim podjetnikom posameznikom, ki iščete računovodski servis, na katerega se boste lahko vedno zanesli pa sporočamo: »Spoznajte naše računovodske storitve – rasli bomo skupaj!«

Kaj pravijo o nas

 • Gordana Rađenović
  Arhi 3K

  Neznanje, nerazumevanje, fokusiranost na moj posel, premalo časa … vse to je strah pred vodenjem računovodstva. Vendar, ko sem odpirala svoj s.p., so mi nasveti in znanje Ksenije Prosen izjemno pomagali.

 • Marko Peršin, Direktor
  CDI UNIVERZUM

  Smo dolgoletne stranke družbe Nucleus plus, kar priča o našem zadovoljstvu s storitvami. Poleg nedvomne strokovnosti cenimo tudi hitro odzivnost in individualen pristop.

 • Kristina Rauter, vodja notranjih služb
  FACKELMANN d.o.o.

  Fackelmann d.o.o. je vse od ustanovitve leta 1996 stranka vašega računovodskega servisa. To je dokaz, da zelo dobro sodelujemo, in da smo s storitvami zadovoljni.

 • mag. Marjana Majerič, pomočnica direktorja
  Tehnološki park Ljubljana

  Ekipa podjetja Nucleus plus ne beleži samo poslovne dogodke, ampak nam nudi strokovno podporo in nasvete za hitrejšo rast in za doseganje zastavljenih strateških ciljev.

 • Vasja Spindler, prokurist
  KONE d.o.o.

  Ker smo podjetje v tuji lasti, je za nas izredno pomembno, da naš računovodski servis dobro obvlada pripravo poročil za tuje lastnike: Nucleus plus to obvlada odlično in pri tem nikoli ne zamuja z roki, tako da se na njih lahko 100 % zanesemo.

Vpišite iskalni niz

© 2019 Računovodska družba Nucleus Plus | Vse pravice pridržane | Izdelava: hipergo>>>